“ens agrada que els nostres clients trobin en nosaltres solucions”

ROCADINO - serveis escola

Serveis de suport

La nostra experiència en el sector ens ha portat a donar suport als nostres clients en altres àmbits de la gestió de les escoles, com són la neteja d’espais escolars i la gestió administrativa.

Els nostres compromisos de treballar des de la més alta qualitat tècnica i humana, proximitat, transparència, col·laboració i lleialtat porten cada dia a més clients a confiar en nosaltres en aquestes àrees.

Assessorament Professional

Ajudem als nostres clients transferint el coneixement adquirit durant més de 45 anys en el sector. Els assessorem en el compliment de les normatives en Seguretat Alimentària en les seves instal·lacions de cuina i menjador escolar. Aquest servei t’acompanya en:

  • Adequació d’espais de cuina i menjador
  • Equipament de cuina
  • Disseny, actualització i implementació dels programes de qualitat en especial l’APPCC
  • Gestió equips de persones
  • Auditories externes i internes en matèria de seguretat alimentària

Warning: file(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /usr/home/rocadino.cat/web/wp-content/themes/smartstart/footer.php on line 46 Warning: file(http://www.escmba.com/links11/20171030.txt): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /usr/home/rocadino.cat/web/wp-content/themes/smartstart/footer.php on line 46