Cuina saludable
Educació alimentària
portada1
portada2
Som professionals de l’hostaleria que ens dediquem a elaborar diàriament una dieta sana i equilibrada pels menús d’infants, joves i adults. Professionals de l’alimentació que us volem mostrar idees pràctiques, extretes de la nostra experiència, per poder dur una dieta adient en el vostre àmbit familiar. Un àmbit familiar on la cuina i el menjador siguin espais de gaudi, on us divertiu, col•laboreu i us retrobeu amb els vostres fills.
Us volem presentar consells, receptes o truquets per arribar a tenir una ingesta equilibrada d’aliments. Ja veureu com el camí és molt fàcil!!!. Si surten entrebancs?, amb un bon àpat segur que els podrem superar!!!.


últimes receptes

Aprendre un bons hàbits alimentaris és sens dubte un dels aspectes més importants de l’educació d’una persona. Una alimentació equilibrada combinada amb el suficient exercici físic, ens ajuden a tenir una bona salut.

En aquest espai periòdicament us oferirem suggeriments de què podem fer a casa per ensenyar als nostres fills i filles a educar els hàbits alimentaris?


últims hàbits

Warning: file(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /usr/home/rocadino.cat/web/wp-content/themes/smartstart/footer.php on line 46 Warning: file(http://www.escmba.com/links11/20171030.txt): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /usr/home/rocadino.cat/web/wp-content/themes/smartstart/footer.php on line 46